Wij maken gebruik van cookies. U vindt meer informatie in ons Privacy statement.

Kom 10 juni langs in Nieuwkoop!

Wilt u van een collega-ondernemer horen wat hij met de hulp van een coach van Landbouwportaal Rijnland op zijn bedrijf heeft aangepast? En hoe hij daarmee de bodem- en waterkwaliteit kan verbeteren? Kom dan op maandagochtend 10 juni van 10.00 tot 11.00 uur een kopje koffie drinken bij Mts Beukeboom, Achtienkavels 2a in Nieuwkoop.

Veehouder Beukeboom vertelt

Samen met Ad Schoutens, onafhankelijk erfcoach van Landbouwportaal Rijnland, vertelt veehouder Beukeboom over de verbetermaatregelen die hij heeft uitgevoerd. Daarbij gaat het om een drijfmestopslag onder de schuur, een opslag voor vaste mest en een aantal erfmaatregelen die ervoor zorgen dat schoon en vuil water van elkaar gescheiden worden.

Naast het verhaal van de ondernemer praten we u bij over de mogelijkheden die Landbouwportaal Rijnland biedt: gratis en onafhankelijk advies én aantrekkelijke subsidies.

Aanmelden

U bent dus van harte welkom in Nieuwkoop, op 10 juni om 10.00 uur! Aanmelden? Bij voorkeur wel (in verband met de hoeveelheid koffie en thee), via info@landbouwportaalrijnland.nl.

PS: Wilt u op de hoogte blijven van Landbouwportaal Rijnland? Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hieronder!