Wij maken gebruik van cookies. U vindt meer informatie in ons Privacy statement.

Je kunt met ál je vragen bij onze coaches terecht. Ook als de vraag niet binnen de expertise van de coach past. Op een speciale coachmiddag deelden onze coaches kennis met elkaar. Zo kunnen ze jou zo goed mogelijk helpen.

Proefboerderij ‘Het Groene Hart’ in Abbenes vormde op 5 april het decor voor een coachmiddag waarbij vrijwel alle coaches van Landbouwportaal Rijnland aanwezig waren. Doel van de bijeenkomst: verbinding tussen de coaches, zodat je als agrarisch ondernemer met ál je vragen bij een coach terecht kunt. Dus ook de vragen die onder een ander thema vallen dan waar je een coach in eerste instantie voor hebt aangevraagd. 

Bij binnenkomst ontvingen de coaches het boekwerkje ‘Wie is wie’, met een korte presentatie van alle coaches plus de contactgegevens. Na een openingswoord door projectleider Inge van Paassen van LTO Noord schetsten Maaike van Weering en Hiske Ridder namens Hoogheemraadschap van Rijnland het kader waarbinnen het portaal functioneert. Vervolgens vertelde erfcoach Ad Schoutens iets over de mogelijkheden die het portaal biedt voor wasplaatsen en mestopslagen en kwam Ed de Meijer van De Groene Klaver aan het woord over de rol van de collectieven in het projectgebied.

Tussendoor waren er speeddates in groepjes van 3 of 4 personen (zie foto). Op die manier werd veel kennis uitgewisseld, kennis die via de coaches terechtkomt op het boerenerf. Heb je zelf nog geen gebruik gemaakt van de mogelijkheden die Landbouwportaal Rijnland biedt? Meld je dan aan voor een gratis advies van een onafhankelijke coach; aanmelding voor een coachbezoek loopt via deze website.

Heb je al een coachbezoek gehad? Dan stellen we het zeer op prijs als je je ervaringen deelt met collega-ondernemers die er óók hun voordeel mee kunnen doen!